Zakelijk

Krat met partij

Zakelijke bestellingen

Zoekt u een origineel relatiegeschenk, marketing-geschenk of kerstcadeau voor uw personeel? (Of iets anders) Wij kunnen onze Boomstamkaartjes ook in grote partijen leveren. Hierin zijn veel mogelijkheden, bijvoorbeeld personalisatie van de Boomstamkaartjes met de namen van uw relaties/werknemers en deze voorzien van uw logo.

Ook onze standaardjes en doosjes kunnen wij van uw logo voorzien of anderszins aanpassen, afhankelijk van de grootte van uw bestelling.

Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

De levertijd op grote bestellingen is vaak iets langer dan onze standaardlevertijd van 3 werkdagen, dit hangt vooral af van uw wensen met betrekking tot personalisatie. Meestal komen we per mail een leverdatum overeen.


Geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden via zakelijk@drewesvisserdesign.com

Of bel direct:
0624411896
en geef aan dat u belt voor een zakelijke bestelling.

gepersonaliseerde partij

Verjaardagenabonnement

Wilt u uw relaties verjaardagsgeschenken sturen? Wij bieden hiervoor een verjaardagenabonnement aan. Hiervoor maken we elke maand nieuwe ontwerpen.

U kunt elke maand (of elk jaar) de verjaardagen, namen en adressen van uw relaties of personeel door middel van een excel-document aan ons doorgeven. Wij zorgen dat iedereen op zijn/haar verjaardag een mooi (gepersonaliseerd) Boomstamkaartje krijgt. Alles voor een all-in prijs!

Hiervoor zijn eveneens veel mogelijkheden, waaronder personalisatie met naam van de ontvanger en verwerking van uw logo in de maandelijkse ontwerpen.

We factureren dit abonnement maandelijks.


Geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden via zakelijk@drewesvisserdesign.com

Of bel direct:
0624411896
en geef aan dat u belt voor een zakelijke bestelling.